A SYNEXUS Magyarország Kft. (Szervező) játékot hirdet a SYNEXUS Magyarország Kft. Facebook oldalán (https://www.facebook.com/synexushu/?fref=ts…) és weboldalán (http://tegyenazegeszsegeert.hu/2017/05/05/kviz-kviz-kviz/ ) az oldal felhasználói számára „JÁTÉK” címmel.

A játék időtartama: 2017. május 10. – 2017. május 20.

Sorsolás, eredményhirdetés: 2017. május 22.

A játék menete: A Szervező hirdetést indít a Facebook oldalon, amelyen keresztül a Felhasználók eljutnak a Weboldalra, ahol kérdésekre válaszolnak. Aki jól válaszol, és elküldi az adatait, az részt vesz a sorsolásokon, amelyeket Szervező minden 100. Facebook hirdetés megosztás után indít. A hirdetés megosztása nem feltétele a sorsoláson történő részvételnek.

Nyeremény: A helyes válaszadók között sorsolunk, a nyertesek szűrőcsomagot (vérvétel (koleszterin, vércukorszint, májfunkció), alsó végtagi érszűkület mérés, légzésfunkciós vizsgálat, 50 év felett csontsűrűség mérés) kapnak, amelyről a Szervező e-mailben és a Facebook oldalon értesíti a nyerteseket.

Személyes adatok kezelése: A nyertesek a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy az SYNEXUS Magyarország Kft. a nyertesek személyi adatait és személyes jellegű információit (név, állandó lakcím) díjmentesen nyilvántartásba vegye és a jelen nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglalt célból, valamint marketingtevékenysége és a Nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára. További harmadik személyeknek a SYNEXUS Magyarország Kft. ezen információkat nem adja tovább. A SYNEXUS Magyarország Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.

Kik nem vehetnek részt a játékban?

A játékban nem vehetnek részt a SYNEXUS Magyarország Kft. munkatársai és a Facebook oldalt kezelő Arvali Kft. munkatársai. A játék szervezője az esetleges hibás, valótlan szavazatokért felelősséget nem vállalt duplikált kommenteket nem veszi figyelembe, egy felhasználó csak egy válaszával vehet részt a játékban (időrendben a legelső válaszával).

A SYNEXUS Magyarország Kft. fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with, Facebook.