Az emberek általában nem gondolkoznak azon, hogy milyen utat járnak be a gyógyszerek azelőtt, hogy számukra elérhetővé válnának. De tudni kell, hogy mindent, az aszpirintől a kemoterápiáig gondosan tesztelnek, mielőtt az orvos felírhatná.

Egy klinikai kutatás csak akkor ajánlható fel a résztvevőknek, ha az OGYÉI [Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet] jóváhagyta, illetve egy független etikai bizottság biztosítja, hogy a vizsgálatban résztvevő páciensek jogai, méltósága, jóléte nem sérül.

Az oldalt azért hoztuk létre, hogy közelebb hozzuk az emberekhez a klinikai gyógyszervizsgálatok értékeit és fontosságát. Szeretnénk eloszlatni a tévhiteket és az előítéleteket ezzel kapcsolatban.

A Synexus klinikai kutatásokra szakosodott vizsgálóhely, amely már több mint 20 éve vizsgálja az új gyógyszerek és kezelések hatékonyságát.

Ezen az oldalon a betegek tapasztalatait szeretnénk megosztani másokkal, nem titkolt szándékunk a kommunikáció elindítása a vizsgálatban már részt vevők és előtte állók között.